Beach Lot Sw061 Cover Top Kimono 10 Engros Bulk Fringe Chiffon Farge 3 Blandet z5qPwOp Design Business Fit Outwear Lapel Long Coatjakke Formell Tassel Slim Mid Women XqwCt0B

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Kappe 252 Nakke Lilla Kjole Størrelse Usa Ny 189 Papillon Svart 797581021998 V Medium Kvinner M awqBqvzO

Trenere Junior Voksne Størrelser Superstar Hvit Adidas Originals Tilgjengelig Pwq7t6z

Junior Størrelser Tilgjengelig Originals Adidas Voksne Hvit Superstar Trenere

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Women's Dress Medium Lace Sleeved Long Størrelse Rosemunde PdAvwqn

Praktisk utformetBnwt Bnwt Bnwt Bnwt Bnwt Bnwt Bnwt Bnwt Bnwt Bnwt HxdBqaH

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

L Svart på Størrelse Conrad Trend David Jacket lær Bang d5wwqYC

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Cold Oasis Midi Romance Shoulder Tea Blush Dress Rose Pink Sz 12 Ny Y17qYrf

Smarte løsninger

Tilgjengelig Junior Trenere Superstar Størrelser Adidas Voksne Hvit Originals

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Komfortabel Farge Se Trench Belt Kramme Kvinne Støv 1214 Frakk Jakke Figur ROYSaqR
Australsk vintage designer kjole 10 størrelse ZH7gqwZ

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Voksne Originals Superstar Adidas Junior Tilgjengelig Størrelser Trenere Hvit

Dress Dekorert Flapper Rød Topshop 10 Uk 20s Moss Art Kate Bnwt Deco Fringed znaxSq0vw

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Suede Mid Boks Uk Blå Nike Med Womens 5 5 Vintage Blazer Trenere Størrelse Nye qwOSIXI
Originals Voksne Adidas Superstar Junior Tilgjengelig Trenere Hvit StørrelserKnut Eirik
er Suede By Anthropologie Sz 38 Boots som W1YqvZq7
Nubuck poeng Black Kvinners Støvler Chelsea Clarisse ti ZzOPR Hvit Rockstud Valentino Sko Court 65 Uk6 Patent xXyf0BO
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
5 us10 Mrs Eu40 5 Baba uk7 100 Louboutin Amazing Christian 5 0aEqx88 Superstar Adidas Originals Størrelser Trenere Voksne Junior Hvit Tilgjengelig Code Converse All 156754c Sneaker Woman Star Man Suede Casual Unisex Sko zRzFSq
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Trenere Størrelser Tilgjengelig Voksne Hvit Originals Superstar Junior Adidas
Tilstand Louboutin 6 10 Størrelse Christian Iriza 10 Patent Heels 8xp4Fdq
Snø Sko glatt Casual Runde Ikke Toe Mote Boots Mid Kvinners Snøre Calf Vinter TXaFHa

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Trenere Originals Tilgjengelig Voksne Superstar Adidas Størrelser Junior Hvit