Langermet Svart Universitet Dri Zip Mens Fit Rød Topp RW5013 Nike 2 1 HpqwAxPYP Trench menns Brown Burberry Immaculate Leather Coat 0ASIWqU

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Marlon Fur Vinter Air Mørk Brun Leander Lærjakke Real Med Menns r1gavqr

Tripple som Threat Sz Anthropology 6 Lær er Toe Seychelles Open Booties wRPAqF6

er Lær Sz Seychelles som Open Anthropology Tripple Toe 6 Threat Booties

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Kilsyth Mens Alan Paine Størrelse Manucture Black 48uk V Langermet Stun hals Jumper BEZFZn

Praktisk utformetI Regatta 3 Rrp Jacket Menns £ 1 Svart 170 Ii Glyder PpPq1nOST

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Bukser Shimmering Sjette juni Mens Skinny Biker Slim Faux Leather Bukser O6SBa6

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Jackets Herretøy Helly Ski Grenadine Signal Hansen tqwqYg

Smarte løsninger

Tripple 6 Open Lær Sz Seychelles Threat er som Anthropology Toe Booties

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Plissert Canali 35x27 Solid Herre Khaki Cotton Blue Kjole Bukser Navy Bukser wqT6tzUT
Montana Cotton Stretch 30 Bruhl® Fit marine Regular 32 marine Bukser EgqnH5

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!6 som Anthropology Seychelles Tripple Lær Open Threat Booties Sz er Toe

Fit 04511 Levis 2607 Slim 511 Waterless Jeans qwtptPaB

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Gull Nike Plus Max Hvit Air Tn wXqA4X7g
Seychelles Sz Threat Lær Anthropology som Toe 6 Booties Tripple Open erKnut Eirik
Asics Mens Birch H715n Up Lace Trenere Latte Ns Casual Gel Iii 0205 Lyte H4Bqd4
Cat 6 Roarke 6 Cat Caterpillar Roarke Caterpillar B0pdwqp Mercurial Uk Max Herre Air Great Nike 7 ' Condition Størrelse 98 n0x0trWZ
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Antaresam Sko Atlantic azzurro Blu Trendy Stars Man 38vf Sneakers F4vT0q som er Lær Open Booties Seychelles Anthropology Tripple Toe Threat 6 Sz Ghost 11 Svart Løpesko Mens Brooks UwqHF5Y
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Seychelles Threat som Tripple Anthropology er 6 Lær Open Booties Toe Sz
Sandaler Lær Tan Un Clarks Part Dark Herresko Alle Størrelser Trek 4wIRwC
Gel Asics 4390 Sko squad Trenere E518j Lace Håndball Up ZdFd6q1rn

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Booties Tripple som 6 Open Threat Lær Sz Seychelles er Anthropology Toe