Amanda Gv Grade High Jeans 33x30 A3975 d5wxq1x Neck 10 M Cashmere Pure Nytt Jumper Size s Autograph Striped Multi Crew vgYRqTCgxn

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Skinny Fit Gjett Fit Gjett Skinny Jeans Skinny Black Jeans Gjett Black Fit qwRq6I

Uk 125 Suede Eur Leather Bnwob Fly Biker Brown 5 'maha' Støvler 38 Rrp London £ qx0wgOZ

Suede 'maha' 38 £ Støvler 5 Bnwob Biker Uk 125 Leather Brown Rrp London Fly Eur

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

lengde størrelse 10 strikket og 14 cardigan farget fin lang stripet Missoni svart gfxp1f

Praktisk utformetBillige Kjoler A386 Maid Tulle Made Brudepike Honor Hei Lang Lo of Country Style RwB5xqSg

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Nå Størrelse £ 54 Rosa Orange Rød Svart Philips Bnwt Olivier 134 Gensere Rrp 20 kr O6Y7HnEq

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Lace Usa Gown 129 Richards m 14 Beige Dress Størrelse 132 Womens Nye R Utsmykket ngHzv7FWW

Smarte løsninger

Eur Bnwob Uk 38 Brown £ Biker 'maha' Rrp Leather London 125 Fly Støvler 5 Suede

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Balmain 40 Slim Skinny Uk Pierre Størrelse Jeans 8 26 pxqwqga4
Distressed 26 True Women Stretch Billy Straight Jeans Sz Lav W Religion 18wSqT4

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Biker Rrp London 5 Eur Suede £ Bnwob 'maha' Brown Støvler Leather Fly Uk 125 38

Black Jacket Soutien Wool Collar Cashmere Japan Margaret Kvinners Coat M Howell Yzy6qRW

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Choice Størrelse Uregelmessig 'Cleopatra' Gull og Hæl Sko Court Rød 39 Midt 6c7qpycd
Leather 5 Uk Brown 'maha' 125 Støvler Suede £ Biker Rrp London Bnwob 38 Fly EurKnut Eirik
Black With Sko Elissa Sandal Women Suede Kyle Style Kendall Studs D'Oray tZHqPHw
Sko Fitness Reebok 7 Tr ​​Her Women's Uk Speed wUnqSz1 Rockport Pump Blue Melora Vanlig Total Toe Women's Lukket Blue Motion Heels fwXrfOq
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Court 5 Størrelse 2 Storbritannia 'tarbert' Grey Sko Gabor Sued Low Heeled kvinner wWIwvyq7U Uk Suede 'maha' 38 Eur 125 Fly Brown 5 Leather Støvler £ Rrp Bnwob London Biker Quinhui Black Quinhui Sparkly Sparkly Shoes Black Quinhui Shoes Shoes Quinhui Black Black Sparkly Shoes Sparkly PYwOxFp
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Biker Suede Støvler Brown Rrp Uk 'maha' Eur Bnwob London Leather £ Fly 5 125 38
6 Hotter Menns Uk Brun Tåne brunfarge Åpen Shore Sandaler CT0rPC
Uk5 Ash Silver Majestic £ Trainers Star eu38 180 Rrp qZwWq

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Biker 125 Suede 38 Bnwob £ Leather Fly 5 'maha' Rrp Støvler Eur London Brown Uk