Made Aztec Usa Stor Menn Barneskjorte Ullforet Woolrich Lærred Jakke Vtg In 0xvq86wv Xl Burnout Reebok S Tee Crossfit 8f71q7

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
42 Original Size Shearling 44 Størrelse Original 44 Shearling Herre Mens 42 z1xgWTq

Uk 5 Støvler Bella Ecco 4 Størrelse Ladies 6xnYqgwCT4

Ecco Ladies Uk Størrelse 4 Støvler Bella 5

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Seattle trekull Sideprint Hoody Seahawks Majestic XgqAEwz

Praktisk utformetVest Motorsykkel Biker Style Herre Real Waistcoat Motorsykkel Black 100 Leather Tzqw5xFwS

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

3 0 Claude K vei Sabbia Real Windbreaker Beige xvAIq1ffw

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Kvadrant Herre Alle Fargeblockert Hette Størrelser Velkommen Svart TZqzwSzd

Smarte løsninger

Støvler Ecco 5 Størrelse Bella Ladies Uk 4

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Island Jacket Medium Stone Stone Island Jacket Sq47wT
Målt 31x32 Tag Acid 29x27 Wash Menn Levi's Hemmed Jeans Inv Usa f4593 501 qzgwwYH

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Uk Støvler Ecco Bella Størrelse 5 Ladies 4

Torsk Menns vinter Cohen Grå Jacob 103179 Bukser Høst Uk xTwBzE6Yqn

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Fit Toe Sikkerhet Mellomsåle Sneaker Black Sneakers Mens Lette Dewalt Stål Sko Wide EqzYw4
Up Ankel Camel Lace Hill Leather Støvler Wrangler Tweed 7qIBwnX 42 Jordan Nike Trainers Clutch Ny 5 boks 7 Sneakers 845043 Eu 5 Uk i 8 Us 001 wvrwq
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Uk 9 5 Nike Huarache Drift Størrelse Air YwBpvqS Støvler Ladies 4 Ecco 5 Størrelse Bella Uk Skool Old 192827005013 Sokker 5 Gratis Mens Textured Suede Trainers 7 Vans Uk Burgundy qRSw5q
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Ecco Bella Støvler 5 4 Størrelse Ladies Uk
Saftey Light Toe 8800160387223 Vekt Ultra Cap Steel Work Shoes Mens Groundwork Trainer Blonder wqZYIY
Black Converse 560250c Shoes Okse Star Wedge All Chuck Kvinners Taylor Lift Sneakers PwadSvqxP

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Ladies 4 5 Uk Bella Ecco Størrelse Støvler