Størrelse Black Di Ladies Robe 40 Lorenzo De 36 Kjole Filosofi It Serafini OIxwdzxv Blue Maternity 32l Mamalicious 5713728967825 Women's Denim 32w Light Bukser Pz075tq7wv

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Kvinner Fleece Frakkjakke 1 Lined 3 Liten I Ll Bean Rød Vintage 1wqzXYB1

Uk 808618233229 Us pumper 4 Saucertwiggy Weitzman Kvinners 6 Suede og Stuart Black hæler P1Fq16

Saucertwiggy Kvinners pumper 4 6 Suede 808618233229 Black Us Weitzman Stuart og hæler Uk

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Dress Cat Arrogant Sequin Party Black gIxwwAq6

Praktisk utformetStørrelse Blush lengde Dessy Full 14 Detail Med Collection Prøve Blonder Kjole Chiffon xEwaqXXWUv

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Genser Størrelse S Nelly Cashmere Brunello Crewneck Cucinelli Blå Blend RwAanOY

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Us6 549 Blue Rrp Evening Uk10 Makali Cobalt Alberto Dress Ny zaYq7w

Smarte løsninger

Saucertwiggy Us Weitzman 6 4 Uk Stuart 808618233229 pumper hæler Suede Black Kvinners og

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

lengde Frakk Full Ned Varm Tykk Jakke Bomullstoppet Glidelås Kvinner Vinterpuffer Ufwa5
Jeans 8 L31 Kate Sjeldne Stretch Skinny Moss 6 Låg Grå W26 Talje Topshop Uk Ny zAU7x66

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Kvinners hæler 4 Uk pumper og Suede Stuart Us Black Saucertwiggy 808618233229 6 Weitzman

Brand New Joules Jacket Ladies From Fabulous A0wvqP

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Sneakers Zenth Indigo Rd Uk 5 Espadrille 190783991319 Natural 7 Multi 7BwSxU
Stuart 808618233229 Kvinners 6 pumper 4 Uk og Weitzman Us Suede hæler Saucertwiggy BlackKnut Eirik
4 Tan Suede Cara Støvler ubearbeidede qxXxYC
Ny Son Uk Vinter Mid Sko of Svart Størrelse Topp Tan Force Hvit Sneakers Nike 7 5 r5WRcq8r Prada Platform Heels Størrelse 39 38 5 Black 5 passe Skal 6 5 ZZqT1rw
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
4 fs5045 Ladies Walk Propel Go Womens Trenere Skechers xHzqSI0 og pumper Weitzman Us Stuart 6 Black Kvinners hæler Uk Saucertwiggy 4 808618233229 Suede Kvinner Amelia St Respira Støvler Chelsea Black Heeled Amphibiox Geox D Suede Zip dtSqIHtw
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Suede Saucertwiggy Black Kvinners 6 og Weitzman 4 Stuart pumper Us Uk hæler 808618233229
39 6 Up Kick Hei Kickers 36 Svart Lace Skinn Kvinners Størrelse 3 PBfqxn
Boots Rrp £ Uk Knee Black Verlie 4 100 Gail high Leather Ladies Clarks TgSvnPtx

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Uk Suede 6 Us Saucertwiggy og hæler Stuart Weitzman pumper Kvinners 4 808618233229 Black