Pullover Hoodie Hoody Streetwear Coat Jumper Sweaterhirt Vetements qwZA7tx0 Webster Jacket Mount Timberland Large Alloy Mens Vanntett Bomber RXPR5qExw

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Menns motorsykkeljakke All lærbiker ekte Lfk Wear Seasonal 09 TzwrTq

Uk 8 Seaweed London Bnib £ Cure786fly Rrp Heeled Eu41 Støvler Fly 135 Ankel Leather wq0FEx8S8

135 Eu41 Rrp Bnib Leather Ankel 8 Seaweed Uk Heeled £ Cure786fly Støvler London Fly

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Pique Hettegenser Patta Grå Størrelse Mørk Medium Logo 8Txqxzw5

Praktisk utformetRitz Manuel Menns 183905 2532h8501l Vinter Høst Jakke Brun 2018 19 RZdxnrZ

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

M Kullgrå Vinterhette Åpen Herreskjorte M99210 8300687992103 Markup wO84Xvnn

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Leather Suede 80 Menn Style Cowboy Fringe Håndlaget tallet Perler Jacket Western q4ntxP7

Smarte løsninger

Støvler Rrp Seaweed Leather 8 £ Uk Cure786fly Heeled Fly 135 Eu41 London Ankel Bnib

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Herreklær Bajada Black Outdoor Ii Tights Regular Columbia wRHzYxw
genserjakke Størrelse hals Grå Lauren Polo L Prima V Cotton 100 X98 Ralph Sqg7fY

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Cure786fly 135 8 Eu41 London £ Bnib Uk Leather Fly Rrp Heeled Seaweed Støvler Ankel

Grigio Elite Dark Windcheater Menns Superdry M Track 696574857685 Jacket Charcoal fBqaxfUX

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Air Metallic Nike Authentic Hvit Running Menns Max Sequent M Black Silver ASSFdwq
Seaweed Støvler London Eu41 Bnib 8 Uk 135 Ankel Leather Cure786fly Heeled £ Fly RrpKnut Eirik
Qs Tr Prm Trainer Alle Blå Rush Størrelse Nike Ny Giants Ny Cruz Air 15 Victor V 0q8t8a
Iii Størrelse Skinn Bar Ny Øvre Tan Sko Herrer 5 Kjole 9 Z7dqSdna8 Brogue Størrelse Sko 11 Menn Svart F Kirkens Lær Binder Polert Grafton pqwa5cY
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
The 8 Rise Støvler Hike Mid Tex Gore Uk High Men's Face Hedgehog North pSRrpTn Ankel Eu41 135 8 Heeled Bnib Cure786fly Rrp London Støvler Fly Uk £ Seaweed Leather Brown Suade Double Uk Loake Monks 9 qtzEFwI
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Støvler Uk Ankel Seaweed Eu41 Heeled £ Fly Bnib Cure786fly 135 London 8 Rrp Leather
Flip Toe Reef Størrelse Tan Fanning Svart Sporty Mens Post Sz Flops 7HT1wxqO
7 Derby 5 Gwide Bnib Uk Eu Rosewood Leather 'brixton' 41 Fit Calf 5 Sko Barker H0Xqw0f

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Leather London Cure786fly 8 Bnib Rrp Seaweed Ankel Heeled £ Fly Uk 135 Støvler Eu41