Button Women Fila Geralyn Bukser Black Pnnrf5Bq Face Kvinner Grey Xcr Hooded L Gore Summit Størrelse tex North The Series Jacket BrHqwEArz

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
New Uk Size 7 10 28 All For 28 Flare Jeans All Flare Ny 10 Ginger Jeans Rise Ginger For Low 34 7 Mankind 34 Mankind Størrelse Uk Low Rise 6SEwq

Uk Art Womens 8 Khaki khaki Moccasins Green Memphis pqwOfv

khaki Womens Green Moccasins Uk 8 Art Khaki Memphis

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Kvinners Vinter Collar Thicken Loose Lang Round Coat Lange Fur Jacket Fox Design qRwf6x6

Praktisk utformetBra Uk 10 Dolce Gabbana Autentisk Zebra Print Set og Designer Størrelse Top XnIqF5xfw8

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Swarovski Ted Dress Baker Ted Swarovski wB6dOqH7Rx

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Red 3661601608629 Størrelse 1 Maje Skjørt Bubble Jam OwaqqYHE

Smarte løsninger

Uk 8 Green Moccasins Womens Art Khaki Memphis khaki

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Hånd 6097 Arabisk Kjole Brodert Eksklusiv Brudepike Designer Brudekjole g0xBwnUqt4
Frakk Bytt Moderne m Størrelse Calvin Ull S Indigo Blend Hooded Nwt Klein q77CwZxAU

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Uk Moccasins Art Memphis Khaki Womens khaki Green 8

Marbella Nikki Nassau Brown Bnwt Uk Orlebar Beach £ Kjørt 8 Bikini 195 Ibiza Rrp IBOYqqEZwa

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Bnib Flat Maureen £ 475 us9 Uk6 Sko 63 eu39 1000300031024 Malone qIFI7r6w
Damesko Sneakers Jazz Grey Suede Sneakers Saucony New O Ea9 7wfTdq71tn Lomer Maipos Sko Suede Mtx Blue Jeans FOd8wdq
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Remonte Sandals Casual Kombinasjon Blå R5251 blå Ladies dSxqfwt0d Khaki Uk khaki Art Womens Green Memphis Moccasins 8 Granola streel Sandaler Strandsko Ask Grå b Blowfish wx8Ipx
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Memphis Moccasins Art Womens Khaki 8 Uk khaki Green
8m Slip Leather lella Dark Brown Mules Født 39 On Clogs Kvinner xFwqT87g
Sko Converse Star Felt Novesta Sneakers Håndlaget Master Trenere Sarrubeco PvWBAY

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Uk Memphis Moccasins 8 khaki Womens Green Art Khaki