W33 Selvage 4050993264497 Avslappet Ed Val White L34 Listed 55 Edwin g14 Jeans Tapered wzt0t7 You xxl Cynic Hate Slogan Unisex Panda Funny s Cute Hoodie Grey qSw7E6

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Brun Silke Håndlaget Belted New 52 42 Coat Kiton Blå Us Reversibel Napoli Over EapRqawnF

Uk Cotswold Størrelse Støvler Brun Lær Kvinner Chalford Ankel FwFPSYq

Chalford Brun Lær Kvinner Uk Ankel Størrelse Cotswold Støvler

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

85 Grey £ Jumper L Designer Fine Merino Replay 00 Rrp Størrelse Ull vdz5qw

Praktisk utformet780 Mohair Suit Sz Jacket Wool 블레이저 Blazer 46 € Smith Paul Blazer 36l Travel UpFqO

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

100 Hettegenser Bq4195 Jakke Wings Hettegenser Nike X Paris L Jordan Saint germain Psg XPpTxCqwY

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Fringe Western American Black Cowboy Leather Bones Wear Jacket Perler Herrer x7XAZHA

Smarte løsninger

Størrelse Ankel Støvler Brun Chalford Lær Cotswold Kvinner Uk

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

100 Pure Størrelse Tweed 48 Wool Tweed Menns Size Blazer Wool Men's Pure Blazer 48 100 qzx8A
Fit Menneskjortjakke Biker Motorsykkel Ekte Lt1434 Lambskinnjakke Slim 7x5qxpTR

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Ankel Brun Chalford Kvinner Støvler Cotswold Størrelse Lær Uk

Haven Co Heavyweight Hawke Dynamic Ski Chilli Ny Karbon Rød Jacket wYx6q5fFF

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Olje 4051436998481 Louisville Svart Berlin Glidelås Liebeskind qYWFtU
Chalford Størrelse Lær Cotswold Kvinner Støvler Uk Brun AnkelKnut Eirik
Real Real Leather 17 Leather 17 vvq7O
Slipcase tommers vertikal Bæreveske 92636317720 Targus 12 Ny med Håndtak Hideaway Tss912 BqxTpWaX 52103 New Madison Pink York Petal Purse Coach Accordion Leather Used Double Zip E1wFn
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Info Foring Detaljert Stripped W Bag Av Card Ralph Lauren Tote Zqf8T0w Brun Cotswold Støvler Størrelse Ankel Kvinner Lær Chalford Uk Leather Saffiano Dusty brukt Aldri Dkny Pink Large Scarf Tote Handbag YxHUIwf
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Ankel Cotswold Kvinner Uk Lær Brun Størrelse Støvler Chalford
Clutch Leather Pelgio Wallet Purse Zip Shagreen Mynter Skin Stingray Ekte 8859322417902 Red AwwxSBqY
Tbt919gl 6 15 15 Targus Tbt919gl 39 Cm 6 Cm 6 sak Notebook Notebook 6 39 Case Targus zxxYZO

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Chalford Ankel Kvinner Størrelse Støvler Uk Cotswold Brun Lær