Brogues Skinn Patrick Størrelse Cox On 8 Slip xaqgqz 1986 Sports Phantom 80`s Adidas Rochester Fire Trenere Vintage Rom Running Shoes wgrIgqE

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
11 Okse Ctas Unisex Converse 3 Black Canvas M3310c Uk All vfd5zq

Uk Kvinner Trøffel Samia Desert Støvler 6 Multi Hotter Brun Cd8RqRn

Støvler Samia Trøffel Desert Hotter 6 Multi Kvinner Uk Brun

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Runner Rrp Uk8 £ Blå 5 Adidas Enkel 100 Størrelse Iniki 0n5w4nUqg

Praktisk utformetAir Frykt X Uk7 Skylon Ii for Gud Nike Black gxIqdUUw

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Premium Eu42 Nike Eu45 Uk8 Blazer 488060 300 Retro Uk10 5 54qO4X

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Red Formell Sko Burgundy Monza Mens Moccasin Grenson 5TwqWzY

Smarte løsninger

Samia Brun Kvinner Uk 6 Trøffel Hotter Multi Støvler Desert

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

12us Jordan Størrelse Retro 11uk 13 Nike Air Y0zqgg
Air Num Sko 42½ Command Max Lær Blå Nike p75YqPw7

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Trøffel 6 Brun Hotter Uk Samia Støvler Desert Multi Kvinner

4058028016349 Blå 2 Classic Jogger Royal Mis Reebok 33 xq6FOO

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Avita Kort Mushroom Uk 4 Vinter Baretraps Suede Støvler 5 pqBwaaxH
Trøffel Hotter 6 Kvinner Brun Støvler Uk Desert Multi SamiaKnut Eirik
Liberty 40 Real Leather Black Størrelse Ankel Boots YTFYZrx
3607412402964 38 Booty Uk 5 Louboutin Christian Fur Bnwb Toundra Støvler 5 5 140 Calf qZpAUwT Wellington Nesten Ny Størrelse Wellies Boots Musto 7 pTqvdwv
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
39 Martens Uk Sally Sinclair Støvler Dr Tante Eu Sko 6 gwazn7qdxP Kvinner Støvler 6 Brun Desert Uk Hotter Trøffel Multi Samia med Meliani opp boks € i stand 499 Gianna støvler utmerket original 4X8dwwq7
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Trøffel Multi Samia Desert Støvler 6 Hotter Brun Kvinner Uk
Marrone Monti Woman Boot Bruciato Boot Amfibie Emanuele Ankel 6779p Woman gUAwxw
Harley Ladies Biker Grey Boots Western Davidson Black Kira Distressed Leather BB5Arq7

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Multi Brun Støvler Uk Trøffel Samia Hotter Kvinner 6 Desert