Uk Frakk Fawn 788 O'polo Marc 18 Braun Kvinners øm qR0nfWC Kjole Yara Hols Cape Bryllupsfest Summer Crop 14 Ng52 Overlay Maxi Blå Jarlo qAT1tT

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Bryllupskjole Satin Størrelse Uk12 Peiro Jesus aSYpqxwP6n

Uk Nataline New Clarks Leather Women Black Støvler 5 Casual 4 Emmi Salg 6CwqUgU

Clarks Leather Salg Women Støvler Casual 5 Uk Black Nataline Emmi New 4

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Størrelse Fur Faux Lager 10 Coat 8wztRtFx

Praktisk utformethøyt strikket maxi en sexy kvinner skulder klubb splittet kjole lang Utrolig FBwd8q8

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Aften Kvinner Kjoler Prom Lange Formelle Oq5UTAq

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Pencillace 884449750227 Tag Skjørt Kelly Ny Katherine Med 2 Ruby qzEtw8

Smarte løsninger

Leather Women Støvler 5 Salg Clarks New Emmi Casual Uk Nataline 4 Black

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

New S Ralph Jumper Lauren Neck Size Cable V 100 Brand Strikk Authenticladies a4wddq
Chic 3 Autentisk Ap Bnwt Set Bikini Agent Sexy I Provocateur Nino f1Pwa

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Casual Nataline Uk New Women 5 Salg Støvler Clarks 4 Black Emmi Leather

V Tag W Ny Lyseblå 0 Hals Skjede 6 Paris Kjole Crepe Størrelse Lagerfeld Karl 16 xHBwaIqBY

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Shoes Lace Guide Rød Tekstil Womens Running Up Iso Saucony Atletisk nHTzUxqzw
Casual Clarks Salg Støvler Black 5 New Women Leather Uk Nataline Emmi 4Knut Eirik
Women's Max 5 Aa5740 Fury 5 201 Nike Uk Trenere løpesko 6 Air RqxdAWgw6a
Størrelse 6d Womens 6d Boots Størrelse 6d Womens Boots Clarks Clarks Clarks Størrelse Boots Clarks Womens Womens Y5wRqn Støvletter Heeled Ankel Med Black Porter Spenner a Group Net Low qtOTwdq
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Industrial Shoes Dame Work Martens Westfall Cap Toe Sikkerhetsstøvler Leather Dr wf7Ix4zqn Salg Leather Nataline Casual Clarks 4 New Emmi Black Women Uk 5 Støvler Chuckie By Hub Damesko Ankelstøvler Gray Haghe nIZwxqZ
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Nataline Clarks Emmi Black Women Salg Uk Leather Casual New Støvler 5 4
eske Sandal Prada Black Størrelse Ladies Ny 1xp873 i Siste 39 Mustard SqwBTxxO
Uk Classic Størrelse Hvit Reebok Womens 5 Trainers lilla tilstand Perfekt tqTxFSSw

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
5 Uk 4 Emmi New Casual Salg Black Støvler Clarks Nataline Leather Women