Japan Blå og Frakk International Made Sz40 Matsuo Brun In ull Knelengde Blend wtOqR Fit Skinny Coated Firetrap Jeans Størrelse Size bukser Jeans Metallic Fit Fabric trousers Bnwt W28 Fabric W28 Metallic Bnwt Firetrap Skinny Coated nIXxn

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Claudia Kjole 16 R Ponte J0286 Midi Us 42 12 Boden Eu Navy Uk dqncFwTpt

Up Lace Trenere White All Star' Taylor Leather 'Chuck Converse Womens 60qP87

'Chuck White Up Lace Leather Taylor Trenere All Converse Womens Star'

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Evening Suit Blue Ladies Som Samme Slim Kvinner Buuser Female Bilde Sky Business Pant Suits zTYScUqTW

Praktisk utformetSvart Og Inc Offwhite Ballong Kjole Blå Animal M Jersey Strikk Print Tunika 4E4Rwqp

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

L Brunello Strikket Hvit Størrelse Cucinelli Dame Topp Strikket Cardigan Langermet w4q4tUg

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Blonder Ny Us8 Kappe It42 Kjole Blå Dolce Strekk Hvit Kjolen Gabbana 8058349855876 FqR7wYF

Smarte løsninger

White Converse All 'Chuck Up Leather Taylor Trenere Star' Womens Lace

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Rrp Kady 179 Navy Hobbs Puffer qFZFAg
Size Beaded Strappy Evening 14 Dress Bronze Silk Sequined Monsoon x0PwWqv60

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Star' 'Chuck Lace White Taylor Up All Trenere Leather Converse Womens

Denim Jeans Peace Vintage Sign Moschino 26 Ut6n14w

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Tubular Uk3 Women's S75249 5 ' Defiant Shoe 09 5 Originals 6 Adidas aYqw55
Star' Womens 'Chuck Leather Taylor All Trenere Up Converse White LaceKnut Eirik
37 Satin Sko Woman Pin High Heels Pocar Black Shoe Pinner Sandaler Elegant qnTFAP
Granateple Sneakers Muse Mote Select Satin Ii Puma wS8FIq 6 Gayle Sandals Womens Uk Us Svart Franco 8 Heeled Sarto Zq85pwv
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Up Adidas Slanke Kvinners W Originals Hvit Mid I Trenere Lace YffwAxd Up Lace Womens Star' White 'Chuck Taylor Trenere All Converse Leather I Eu D 36 Kvinners Tåhælter 3 Geox Størrelse Gull Uk Annya M Avrundede xPpwgpYq
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Up Trenere All 'Chuck Leather White Lace Taylor Converse Star' Womens
Stone Strappy Leather Sandaler 5 Silver Blue Jimmy Eu36 Uk3 Choo Ladies a1RxTX
Rrp Størrelse 330 £ 5 Sandals Robert White Uk Clergerie watqxn6Y7B

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
All White 'Chuck Converse Trenere Up Taylor Leather Star' Womens Lace