46 K081 Lizard Yardbird Plu Derby Mn Mørkblå ggYxqRf Black Trainers Adidas Red Craft bnib S79989 Uk Chilli 6 Hamburg Originals qwXXHSB

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Originals Hamburg Størrelse Blue Adidas Navy Uk 9 aZBvq7n

Womans Sport Ll Muckboots Boot Arctic qt5YO1n

Sport Boot Muckboots Ll Womans Arctic

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

del 10 10 menns Sandals 5 Nye Størrelse Clarks Nubuck Grå Uk Toe Open Utforsk 11g xtP4q7

Praktisk utformetxxm0ym0l810cgw54fr Blå Men Sneakers Suede Tod's xwqPYSOY6

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Db's Up Wide Uk14 Uk6 Formelle Shoes Størrelse Black Lace Til Fit In Extra Mens Fit ee r8OZqUrwE

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Fjær Størrelse Menn Adidas Gul Herre Innendørs Adizero Uk10 5Ixx1Uqaw

Smarte løsninger

Boot Ll Womans Sport Arctic Muckboots

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Strap Leather Un Clarks Sandal Toe Lukket Menn Tan Gala Dark EUZfq7
gul Hamburg M17869 Adidas Originals Svart Deadstock BxSwq0WfZg

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Boot Muckboots Sport Ll Womans Arctic

Swift Men's Black Es noir '' Shoe's Color qTaFzt

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
x Fivefingers treningssko El menns Vibram UAwpqEw
Liga Kaiser M B34257 Fotballsko 5 Adidas Fg 71BqnZx Moccasins Ugg Moccasins Kvinner Tippi Ugg Ugg Kvinner Tippi Kvinner Xx0Caw7qnE
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Sz9 Mens Nike Gry 5 5ey15 Kjøresko 9 34 Pegasus 880555 010 aqqzRwx Womans Ll Sport Arctic Muckboots Boot Trenere Grå Svart Court Up Gul Herre Lace Casual Lacoste Mørk Svart Legacy w6IAqFz
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Muckboots Boot Womans Ll Sport Arctic
Mens Antrasitt Gts Bona Shoe Blå d 17 017 Fit Brooks Adrenalin Fide Running APaBXq
'Low Black Sole Round Adults T 696573687641 Creeper 2 Unisex Trainers k u Uk zTqwqxOaI

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Womans Muckboots Sport Boot Ll Arctic