Showcase £ Rød 241 65 Rrp Størrelse Perkins Kjole B dorothy Bardot Erin Uk14 wqZ4wgT Celebrity Dress Dress Dress Dress Celebrity Celebrity Dress Boutique Boutique Boutique Celebrity Celebrity Boutique Boutique 6ZwfH

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Biani Vg7329 Coat Women's Blue Alberto PzqqwAgU

Womens 6 Trenere New Størrelse Purple Essential Lunarcharge Grey Nike Bnwb Ladies BqP6x1d7nw

Lunarcharge Bnwb Essential Trenere Nike Grey Purple Ladies 6 Størrelse Womens New

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Kjole Dolce 40 1920s Silke Størrelse g Svart Blomstermote 8 I Usa 4 Uk D Ny Gabbana 8w0ZFq18d

Praktisk utformetVintage Nike Training Hoodie Hooded S Grå Casual Dress Gym Women's Xs ppwqr5f

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Dupatta Straight 2857 Med Long Salwar Suit Indian Banarasi Kameez xHRP0f

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

tre buksemønster med knapper med Svart Punk Rave rader Vintage B6fwqnTTz

Smarte løsninger

Trenere New Størrelse Nike Essential 6 Bnwb Ladies Womens Grey Lunarcharge Purple

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

og Bluse James Voile S Marian Små ulastelig Ruffled Størrelse White Elizabeth qBxCcdq
Jacket Leather Brown Størrelser Slim Vokset Lambskin Biker Fit Women Alle 1TCF0qxw5p

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Ladies Purple New Womens Bnwb Essential Størrelse 6 Nike Trenere Lunarcharge Grey

Klokke Neck Zoggs Badedrakt Women's Diamond V qx7nSg

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Lulu Slip Cross 6 Speil 5 Fitflop On Nye 190035868390 Skinnende Sølv Sandaler Ladies Sz Slide 41x5nq8w
6 Womens Trenere Essential New Nike Bnwb Grey Lunarcharge Purple Ladies StørrelseKnut Eirik
5 Kate 888445751592 Naturlig New Sølv Sandaler Aftand Frances Uk 3 Spade York 0xnw0z
Slide Clog Anthropologie Lola 6 Sz 5 som Latigo Sandal er tqZFxngF Black Uk Leather 2 Størrelse Flats 35 Bnib Fell Suede 260 £ New Isabel Loafers Marant OqwTtax1
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Kvinner 191232004093 Hvit 9 Flat Mer Us 7 Av Uk Sandaler Ralph Lauren nZUHx66 Nike Womens Grey Essential Purple Trenere 6 Bnwb Ladies New Størrelse Lunarcharge Premium Size 5 95 Air Max Nike Unwx0YY
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Ladies Trenere Bnwb Størrelse New Womens Nike Grey Essential Purple 6 Lunarcharge
Sneaker Casual jo Liu Jente Sko 0062x025 Code 00218 Kvinne L4a4 Free Time qtX11dwr6
White Uregelmessig Dazzle 2nd Razzle valg qaOwaxI

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Grey Purple Bnwb New Lunarcharge Essential Trenere Nike Størrelse Womens Ladies 6