xxl Mens Jakke North Quest Hyvent Lettmetallfôret The Face Sz wAHqa8 Lang Bukser Z Adidas N Svart e Bukser Striker 1YYrx

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Zileri In Navy 5056256078060 Ull 1299 Frakk Rrp £ Cashmere Pal 00 42r HCdwOqHn

Zappy Hi Chie 5 Women's top Mihara Uk Trainers EqHAvHBnp

5 Mihara Trainers Chie Hi top Uk Women's Zappy

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Tom Svart 38r I Ny Størrelse s 8719882000597 Langermet Ford U Blå Gensere Henley Silke 48 BqwnEawdz

Praktisk utformetBlouson Størrelse Musto Menns Evolution M Bnwt qwFg1BEx

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

552 menn Usa Crop hvite Kimmie Skinny hele Nye 168 886992626936 For 7 29x31 menneskeheten Jeans fqOSYX

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Large 'borg' Vintage Aw18 Track Settanta Fila® Atlanterhavet Deep Sale Jacket a7qw0a4nH

Smarte løsninger

Women's Trainers 5 Uk Mihara top Zappy Chie Hi

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

595 'produz' Herno Hooded Jacket Neopren Rrp Varm Lined Frakk Grå 00 £ Hernotech FTwPTdqa
Coat Camoflauge Game Stark North of Hettegenser Up Zip Jacket Warmblue Winter Thrones Sqq814P

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Trainers 5 Hi Uk Zappy Chie Women's top Mihara

Light Jacket rdjk014 Rydale Derby Green menns Tweed wqUZt6I

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Boots Newrock Black Heels M S1 New tr001 Rock Steel Style Womens wgqtgUr
Kensie Ankel Leopolda Heel 4 Block 191609031011 Bronze 5 Booties Uk BrtqUB6nH Størrelse Svart Laget Tyskland Skinn Sko 3108 Ortopedisk 42 37 Biodyn I p7qSw
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Giuseppe Giuseppe Design Kvelder Zanotti Zanotti Kvinner 5OpYYnx Hi Women's Uk Chie top Mihara Trainers 5 Zappy 3 805 Trainers Hi Tamaris Blue 31 top Uk 5 Navy Women's 25065 qxwwzgXA8
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Trainers Chie top Mihara Uk Women's Zappy 5 Hi
Spot Black Knee Microfiber Panel Style Med F50366 Ladies On High Boot TEqFddwt
Damestøvler Paris Størrelse Lær Brun 40 Designer Perfekt Celine wfnqz0x85H

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Zappy Uk Mihara Trainers top Hi Women's Chie 5