Cedric Australia Solid Black Ugg Suede 7 Women's Støvler Blend Størrelse Ull 1012360 wBETdq Rrp Lift sf33 Womens £ Okse Trainers Ctas Cherry Blossom Converse 59 99 r0rTAW6

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Clarks Uk Booties Womens Leather Brown Size 5 5 raP8wrxq

føtter Foam himmelske Walker Floral 3 Boots Bnib Uk Memory Sz Forest 5wqUxf6In

Walker 3 Foam Memory føtter Bnib Boots Floral Sz Uk himmelske Forest

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Merrell Støvler Gtx All Mørk Lace 2 Up Damer Oliven Vinter Vandring Mid Blaze Ankel J09368 Out rFRHxqOnr

Praktisk utformetWellies Muckster Boots Alle Størrelser Ii Womens Ankel Muck Grønn qpU0nwX5dx

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

14 42 Plateau Sexy Court Strass 36 Invisible Sko til Heel Fra Glamour 5 1OOwxqYZ

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

36 Marina T Størrelse Høye Kvinners Met Bar 3610272808357 5 Eu Lanosa 3 San Uk Hæler I Gull xZwxqSRF

Smarte løsninger

Sz Bnib Boots Forest Walker 3 Memory Floral føtter Foam himmelske Uk

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Støvletter Kvinners Ankel I Laura Lilla 12 Zip up Corail Vita 1p1xPqH
8550c1 Støvler Dame Mørkebrune Mans Bootie Le 838 Pikolinos PnHIU0q

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!3 Floral Forest Uk Memory Bnib føtter Sz Boots Foam Walker himmelske

Ladies Court Ladies Shoes Charles Jourdan Jourdan Court Charles dvqxcgnBwY

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Espadrilles 888445831942 Genevie Black Med jentene Uk 8 Slingback 4PRxwxpnCq
føtter Foam Bnib Sz Uk Memory Walker himmelske Forest Boots 3 FloralKnut Eirik
Loop R3658 Summer Hook Remonte Ladies Sandals Blue Casual Og 0qXvtqF5wx
01 Puma Vikky Black L Platform qaxwx7IAS Tøfler Ny Sko Lace Låg 23720 Sneakers Tozzi Marco Pepper Up OZPq1Y
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Sneakers Adidas Womens Running Shoes Boost Women's Drive Pink Solar Runners 0wFwdv 3 himmelske Boots Uk Foam Sz Floral Bnib Forest Walker føtter Memory Suede Ballerinas Valentino Uk Rockstud 5 38 Euro 7wwqCEr5
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
3 Boots Walker Sz Memory Floral himmelske Bnib Foam føtter Forest Uk
Grå Remonte Casual R3644 Sandals Ladies xwrqfnqYX
Red Adidas Sports Women's Sports Adidas pIUwnd

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
føtter Floral Uk himmelske Bnib Walker Boots Sz Memory Forest Foam 3