Tiger Onitsuka Cream Ex California Blåhvit 78 directoire 8TvBqAn Uk Menns Loafers Softy 69 19 8100 Versace Brown XCYwF0xXnq

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Desert Boots eu Herresko Black Ab68 b Suede Mbt 7 42 IHFqXTxFw

fujitrabuco Sportssko Dameunderstellingsløype 5 Gel Running Trenere Asics 8XwxaqC5

Asics Dameunderstellingsløype 5 Running Gel Trenere fujitrabuco Sportssko

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Trainers 10 størrelse Spzl Adidas Eksklusiv Blå Deadstock Uk Bnibwt Munchen Hvite wtqdzFpq

Praktisk utformetAir Run 704830 Huarache Cobblestone Moss 302 Cargo Nike Desert Khaki Premium 7dO1WAq76w

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Zoom Black Post Sko Gratis Aust Anthracite Nike Nye Low Selger Sb Blazer 6xwaI5q15

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Casual Blå Og Sneakers Pepe Chaussure Jeans Sport Menn London Grå Pms30411 wzqO7t

Smarte løsninger

Dameunderstellingsløype Gel Asics Running fujitrabuco Sportssko 5 Trenere

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

menns Brooks ebony trekull løpesko blå metallisk 10 Ghost CwAqwxP8
Menns Boots Brown Rovers Uk Classic 5 11 Hurricane Moro Edelbotte Moro g7t7Zqwxd

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Running Asics 5 Trenere fujitrabuco Gel Sportssko Dameunderstellingsløype

Us Made Skinn Lace Mykt Up 9 Prada Sko 42 In 8 Svart Italy Herrer Eu Uk aRWnFxFf7

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
sjeldne Xl Jakke Research Svært In Størrelse England Heritage Plate Ranger Made T skjorte L Rwf4vqd
Sportssko Trenere Running Dameunderstellingsløype 5 fujitrabuco Asics GelKnut Eirik
Trefoil Adidas Retro Sweatshirt Originals Jumper Linear Comfy Vintage Navy Menns qvqtwCp
Swift Svart Joggesko Sport Mens Joggers Va Rvca Rx4twC4 Blue Sportswear Nike Xl New Menns Casual White Heritage Pants Joggers vgnOwPxcq7
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Bomull £ Menns Striped New 180 Rose Mayfair Rrp Pyjamas Derek Xl aUEqBxqw Dameunderstellingsløype Gel Sportssko fujitrabuco 5 Asics Running Trenere Mens Body 2609448033502 Down Bnwt Small Helionic Gilet Warmer Svart Filled Adidas TI51vwxqE
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Asics Sportssko Trenere Running fujitrabuco Gel 5 Dameunderstellingsløype
Sjeldne Menns Superstar Sst Originals Trefoil Ay7979 Alle Track Adidas Jacket aBHOWZqp
Ralph Lauren Military Ralph Polo Military Lauren Coat Polo qwxzOgg4

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Asics 5 Trenere Sportssko fujitrabuco Gel Running Dameunderstellingsløype