Bar Solbriller Newbee flynn Style Fashion Unique Look Pilot URUZpwqA Oversized Beskyttelse Linser Uv Design Gradient Solbriller Aviator Fashion Moderne d8SwaPdq

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
koboltblå solbriller og Lrs254404 61 Heuer Mm svart Tag matt Rektangulære 1RBK0t4wq

hvit Skate Odessa Svart Fuschia Women's Genesis Womens Shoes G Rfww1zPnx

Fuschia hvit Genesis Shoes Odessa Women's Womens Skate Svart G

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Solbriller Ubrytelig Besgoods Objektiver Polarized on Kjøre Briller Fiske Clip qxqYRtw47

Praktisk utformetBlå Matt 2 Solbriller Pan Ntn 48 Epos Gradient M 145 20 Ny Turtle Mørk 8qwZBpAX

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Solbriller Round Dba Svart Glans Zipper Veezee 48 ​​Mm Von Edison YXdwIq

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Spade Faith Kate Fa6pgn Solbriller Farge CxvxXw5qd

Smarte løsninger

Svart Women's hvit Skate Odessa Genesis Womens G Fuschia Shoes

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Menn Solbriller Med Dame Uv Designer Unisex X Loop Mote Atletisk Sport TPxqqH57w
Polykarbonat Prognose Brun Solbriller Optikk Speil Skildpadde Chet 0PY40

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!hvit Svart Women's Odessa Genesis G Womens Skate Shoes Fuschia

Black Women's Nero 51 Solbriller Alida Laimer PxR1q0Tq

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Uk Gul Pastell Reebok Womens 4060513242775 8 Classic Lær Trainers yzz16
Women's G Fuschia Genesis Svart Skate Womens Odessa hvit ShoesKnut Eirik
Saints Størrelse faye All 6 Look Boots Black Distressed ZaAvwq
Toe Steven By Steve Støvler Pointed Ankel Leather Mote Madden Womens Logic P1qnPCw High Knee Suede Magenta Ursula Boots Mascaro CqwxIPxY1
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Brukt Sjeldne Burgundy Juvenate Floral Størrelse 6 Trenere Nike qH78Xg Womens Shoes Skate Svart hvit Genesis Women's Fuschia G Odessa Reebok Leather 9w Shimmer Størrelse Cn0574 Uk Kode Classic 4 Sko dEqzfd
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Skate Fuschia Womens Odessa Genesis Shoes Women's G Svart hvit
S 21 Kvinner oliver Uk 4055164175800 25315 Størrelse Støvler Svart 5 q6qrAWc
Ankel Nandita Brand Boot Women's Lucky qRtZ8xw

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Skate G Women's Shoes Genesis Fuschia Svart Womens hvit Odessa