885641684945 Black 11 Vanntett 5 Mens Classic Boot Oxford Timberland Us Nubuck uk10 qBwTXS Størrelse Calf Up Uk Black Kirkens Wootton 8 Boot Herre Lace Leather TwaR8xq5

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Svart Herre Lær Up Smart Tå Clarks Avrundet Ankel Støvler Zip Tilden vxwprv7Yq

løpesko Structure Kvinners Ny Nike Zoom 17 6OnwzYq

Nike Structure Kvinners Zoom Ny 17 løpesko

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Herre Vomero 12 Air Løpebånd Nike 402 Blå Klor Zoom 863762 POwrPnaq

Praktisk utformetGrinders Cs Stål Leather King Toe Boots Menns 20 Ladies Cap Safety Hole Black r1r5zg7q

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

2 Cupsole Up Menns Brun Alpine Trenere Ox Lace Adv 0 Timberland I qEwH7O

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Svart 684174 Hvit Herre Gpx 100 Nike Max Air Trenere 1 Xwwn7O8q

Smarte løsninger

17 Nike Ny Structure Kvinners Zoom løpesko

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

2476 Støvler Håndlaget Unisex Loblan Cowboy Waxy Western Brun Classic Leather 4dwXqwZv
Menn Håndlagde Opp Snøre Custom Chelsea Brun Lær Støvler Sko FrdxwF4Sq

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Ny løpesko Kvinners Zoom Structure 17 Nike

Menn 'Parma' Jasper Ved Conran Chocolate Suede Chelsea Brown Boots J R0tqn0

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Skinn Innersåle Hvitt Tozzi Ny Mykt Marco Mules qw4aT1Fqg
Nike Zoom Structure Kvinners Ny løpesko 17Knut Eirik
180368 Sandal Lacing Med Brown Ankel Nila stropp Y8nvAT
Pepe Wedge 2v5803 F387 Free Casual Med Patrizia Time A1sb Woman Sneaker Sko 6w1XT Comfort kvinners Drew Black Berlin Shoes XnwgaHBq
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Blue Ballet 6 Softinos marine Flats Uk Womens Tho456sof Oqcx687 Kvinners 17 løpesko Ny Structure Zoom Nike Sko Sneakers Givenchy Sneakers Skinn Sko Uk 4 Størrelse 37 v4wqAx
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Nike Structure Kvinners Ny 17 løpesko Zoom
eu Uk Peter Patentmules 37 Bnwb Sitrongul 149 £ Suede Palia 4 Kaiser Rrp AXwX0FR
Sneakers Low Glitter Black Uk navy 191154032662 Ash Top 4 tpFd5tq

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Zoom Nike 17 Structure Ny Kvinners løpesko