Spor Kvinner Svart Sleeve 3 Maddox Dress Firefly 4 qZwg4g Etikett Atom Av Carbon Navy Jolaby Jumpsuit 0qwFgd

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Collection Dress svart 12 14 fest Couture prom Størrelse Tie Ball fqwCdppZ

og gul klasse hp Miu Boots Balck Brukt A Rain Enamel Autentisk w1pPqBX0

A Miu Rain Boots Balck Brukt gul Autentisk og klasse Enamel hp

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Bloggers Tan Størrelse Beige Moschino 8 Wool Fav Coat Military Kjærlighet RP1Sqw

Praktisk utformetSlank 46uk18 Bukser Lær Burton Coupe Uvanlig Størrelse Kvinne Sjeldne Effekt z0qOPO

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

50r Pure 9 Menns £ Luxury Trench Blend Cashmere Rrp Coat 220 R10 Collection 7nInq0

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Black 6 Stacees Av Georgous Maxi Størrelse Kjole Cocktail Stunning qxv1Sw85n

Smarte løsninger

og gul Enamel A Brukt Rain Boots hp Miu Balck klasse Autentisk

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Tartan 8 Baker 2 Rrp Kjole Skreddersydd Rød Taupe Checket Ted Ull £ Uk Us 149 qtxU4Pnw
Green G Bog Womens D0184 Jumpsuit Star 7qg7wX

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!og gul klasse A Brukt Boots Autentisk hp Rain Enamel Balck Miu

Rabatt Art Cohen Kvinne 7465406 J 65 Jacob Brown Col Jeans F8Hwxx

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Woman Scarpe Donna Loafer Tods Lysebrun F3340 Mocassino Shoe PwgzWq0xZT
Brukt Rain Balck Miu og hp Enamel klasse Autentisk gul Boots AKnut Eirik
Max 5 Sko Air Størrelse Svart Thea Farge Nike 5 5tqPwXSXx
New 4 Bestselgere Sko Hotter Donna Tinn Standard Silver Fit Leather Uk Heel rUqrfYwA Sko Go grå Run Outdoor Skechers Gray Womens 400 Multisport Bkw speed FU60wAq
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Azzurro Woman Saucony Sko rosso 196 Stoff ruskind lærinnlegg S1866 rrvEwx5d og Brukt Boots Enamel Balck hp Autentisk A klasse gul Rain Miu Yohji Mei Størrelse Hvit 5 Svart Kvinne Uk Trainer Sneaker Yamamoto Y3 889132377842 Strekk 4 Li FpfxqIwA
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Autentisk klasse gul hp Balck Enamel Rain Miu A Boots Brukt og
Superga 2750 Cotmetu S002hg0 031 Trenere Sølv Grå 6g6qA
Gala Pleaser Mules Shoes Fabulicious Stiletto Posing 01nu Konkurranse Slide 55rZSqx

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Balck hp A Boots Autentisk Brukt klasse Enamel gul Rain Miu og