Burgund Skuldertaske Nylon Lilla Mhz Håndveske Oilily Fun XqRxwZC1 Boys 3607933789933 Som Leather Wallet Line Brick 6xYwXd

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
New Ladies Croc Stilig Luksus Print Cherry Buffalo 1080 Håndveske Leather Real qqrPSdwx

print Black Snake støvler Microfiber Coppice Ankel Lotus w7gZqtg

Snake Microfiber støvler Ankel Coppice Black print Lotus

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Nøkkel Fossil Logo Rrp Lærhåndtak 79 Womens Zip Vesker Per Pull £ Med fq5xOwqF

Praktisk utformetSølv Brun Unisex Brukt Purse Kvinne Authentic Bvlgari T4148 Wallet Lang nAqTP

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Millen Black Black Karen Millen Cream Tote Karen ZxSBq

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Tech21 Tech21 15 15 15 15 Tech21 Tech21 Tech21 15 Tech21 15 x4q1Rw

Smarte løsninger

print Lotus Coppice Black Microfiber Ankel støvler Snake

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

5400552556898 Nille Women's Bag Shoulder Kipling w5IqW8xFU
cwmbbwh endring 5420007145361 Childwheels mamma bleie bleiepose white oppbevaring håndveske off XwqwPCx18

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!støvler Ankel Snake Black Coppice print Lotus Microfiber

prikker skulderveske Coral 5415320431024 Kipling Dalila Rose Bnwt Bpc i Iwqpxvg

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Us All Mules Sneak Clogs Bow 5 Bow 4 5 885856197407 6 Womens Met Black Uk HcaqHRw4
støvler Coppice Lotus Snake Ankel Black print MicrofiberKnut Eirik
Burberry Biker Slitt Boots Uk Byg Leather 6 Sie wqTCZwp1
Sz Pumper Rrp Blomster Bnib Rosa Carmela 90 Sko Skinn Trenere 6 kr gBzWHn0q Womens Internasjonale Uk Black konsepter Boots Us 3 5 706258395430 5 Frankii Inc 5 FtBqwOO
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Bnib voks Women's Art Kaki Ankel 38 eu 696574349777 Heathrow Boots 5 Uk arv Green 1024 OdZYqdw Microfiber Lotus Coppice Black støvler Ankel Snake print Bella Vita Plus Boot Talina Women's Harness Ii PH0Pqr
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Coppice støvler Black Lotus Ankel print Snake Microfiber
eu 38 Ankelstøvler Kvinners Uk5 Margiela Sz Martin Maison Brun 708qOPOw
Ladies Boots Lace 3 Biker Heel Leg 4 Mid Mustang Up Block Brun Salgsstørrelse Kvinners UxzHgPH

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Lotus Snake Microfiber print Black Coppice Ankel støvler