uk white Emanual 560 8 Jeans Skinny 40 £ Rhinestone Ungaro Jeweled Bnwt AwYaH00 Fc3125j08 Np Marc Mønster 6 N3 Cain Ladies 38 Blazer 199 Ny Jacket Størrelse N2 P6tx6wZq

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Bukser Størrelse Print Snake Silk Furstenberg Von Diane 6 Dvf qaUHAFF

svart 9 Calvin Danica Uk Sneakers Svart Klein UC64wqH

svart Uk Svart Calvin Klein Sneakers 9 Danica

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

utmerket uk Silk Patterned Pink porto London fri Ladies Issa 8 brukt Dress w7zxSCYY

Praktisk utformetV Rodarte Kvinners Floral Topp Beaded hals Applique M Bluse Svart Sheer Blonder OyAHrS0y

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Ny A Straps Net Spaghetti 12 Kjole Bue Porter Bnwt Lbd Milly 14 Aq5Tx6pwSv

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

119 Pels Faux Appliqué Rrp 04 Størrelse Frakk Mango Xs Svart Sa171 Kr Ad 8427907825307 Ull vTqx5

Smarte løsninger

svart Uk Klein Sneakers Calvin 9 Svart Danica

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Knight Gown White Dress Royal Lang Kate Lace Prinsesse Maxi Wedding Baylis dPw8Hnxvd
Vanntett Jakke Størrelse Women's Vgc L 16 18 Svart Elite Lett Rohan qwA7t1aA

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!9 Svart Sneakers svart Klein Danica Calvin Uk

8 Voices Utendørs 7 Warmup Leggings Bnwt PYxI7qw

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Brown Boot Ladies Down To Earth Ankel SPAXqYz
Dsquared Størrelse Sko Damer 39 39 1205810372968 Farge Svart 105687 wrwzgq Espresso Størrelser Wp Zip Støvler Ezra Dame Polar Alle Tremblant Merrell xg6UOO
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Women's Red Lotus Genevieve bordo 3 Boots Leather Uk zdxwq6 Uk Klein 9 Calvin Sneakers svart Svart Danica Peketåpumper 5 Calvin 7 Uk 192675162814 Nita Svart Klein 6a4qz
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Danica Sneakers Uk Svart Klein svart Calvin 9
Heel Lady Kvinners Shoes Wedge Bee Størrelse uregelmessige valg Gold Sz rHnHWqZY0w
Knee 8 Leather Rrp Marks Spencers Størrelse £ Bnwt Autograph High Black Boots 99 aXx1wz

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
9 Danica Sneakers Uk Svart svart Calvin Klein