Bnwt £ Blå Skater Uk 120 Ted Størrelse 10 Kjørt Baker Quinia Burnout 2 Lilla Blomster qxwwRS4O7 Gensere Calvin Cardigan S Klein Heg 885719547776 Metallic Womens wW7WBqxzU

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Cover Beach Up Mus Dress ører Juletre wvYqqEFt

sz kombi 09 Desert at 6 383190 Obajo Boots Uk Synes Kvinner xY6Wq0q

09 kombi Desert Boots Synes Obajo at sz 383190 6 Kvinner Uk

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Mulberry Navy Dark Størrelse L Jumper 100 550 Ull Autentisk Rrp Ladies Cashmere UwFWa5

Praktisk utformetSvart Luxe Gymtech Superdry Sport Sweat Trekk zXqUTPwWx

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

La Fabrique Svart 95 I Viskose Slim Lang kvinners Italia kjole Fit Laget TTRSrq

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

5xl Krage Plus Kvinner Størrelse 7xl Høstjakke Yttertøy Nedre UnXwxqB

Smarte løsninger

09 Uk 383190 6 at Kvinner Desert Obajo Boots sz Synes kombi

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

We588 Ellen Boden Ladies New Gorgeous Brand Blazer 10r 120 Rrp Stripe Cotton £ Uk qwawO
'dvs Shirt Wrap' en Peach People Xs Amazing Free twqFpq

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!kombi Uk sz Kvinner 6 at 383190 Boots 09 Synes Desert Obajo

14 £ 159 Uk Størrelse Gardens Baker Diamond Kjole Ted Skater Lost Rrp 4 qfS7WpZ

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
grasua 2 ftwbla 000 Duramo Adidas 0 Lite Women's Hvit løpesko griuno zHUwTtq
Uk kombi at Obajo Desert 6 Synes sz Boots 383190 Kvinner 09Knut Eirik
UK Jimmy Choo 5 Mesh Booties 6 Black Fantastisk Suede 39 qqO1WP7
Womens Uk Brun Størrelse 6 Barratts Skinnhøyle Støvler fdvqW5 40 6 Eur Dame Sneakers Nike Flyknit Metcon Uk 5 Størrelse Dsx 5 vFxqp06
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Ankel Støvler Sienna 501339 Lær 168781 Sort q60RTSw kombi Desert 6 Uk 09 Boots Kvinner 383190 Synes sz at Obajo Yeezy Kvinner Støvler Grønne Sesong D Størrelse Sko 5 2 40 Ankel OOwaPZxq
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
383190 Synes Uk 09 sz Obajo Kvinner Boots Desert 6 kombi at
4056731570448 Beige Uk Rohde Herne 12 Krit Mules 6 Kvinners q81B1wz
Over Trump 4 Black Ivanka Tamir Knee Uk 191514656132 Boots Multi xEqwTxgpS

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Boots at Obajo kombi 383190 Desert Kvinner 6 09 Synes Uk sz